Tintlerin efendisi olarak yetiştim bence bu ürüne. Veeee karşınızda Pastel Lip To Cheek! Nedense bizim yerli firmalar çok ama çok geç kaldı tint ürünler çıkarmak için. Yıllarca ağzımızın suyu aka aka baktık Benetint'e.                            Kokusu ilk başta yoğun ama bir süre sonra geçiyor. İnsanlar gül gibi koktuğunu söylese de bence öksürük şurubu gibi kokuyor.  Dağıtınca yanakta tatlı bir pembelik kalıyor. Kalıcılığı ise gerçekten ama gerçekten çooooooooooooooook fazla. ÇIKMIYOR ARKADAŞLAR. Duşta yüzünüzü köpürtmezseniz asla çıkmıyor.  Ben yine seyrek uçlu bir fırçaya sürerek uyguluyorum. Bu tarz likit allıklar en iyi o şekilde uygulanıyor. Dudakta fosforlu bir renk alıyor. O yüzden dudakta sevmedim. He bu arada bendeki Carmen rengi. Daha parlak olan bir de Lolita rengi var.                                                                   Açmaya kıyamadığım The Balm Stainiac'ımı biraz daha açmayacağım gibi duruyor. :D Şişesinin cam olması da tatlı geldi. 60 TL'ye

The Body Shop Tea Tree Night Mask / ÇAY AĞACI KUSUR GİDERİCİ GECE MASKESİ


Geri döndüm! Hiçbir yere gitmemiştim ki gencolar.. Sadece biraz şevkim kırılmştı... Şevk kırılması neyse artık. Emeğimin karşılığını alamıyorum diye ağlamayacağım çünkü AYYYY HANGİMİZ EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ ŞU HAYATTAA BEEE?!!! yak yak yak!

Gelelim aldığım ilk gün paylaştığımda 50586 tane "memnun musun?" mesajı almama sebep olan The Body Shop'un çay ağacı özlü gece maskesinee... Ulan allahless, daha yeni almışım nerden bileyim memnun muyum değil miyim?? 1 ay kullandıktan sonra sukunetimi koruyarak devam ediyorum.

Bu arakadaşı Body Shop'un çay ağacı serisindeki yüz yıkama jeli ve gözenek küçültücü kremiyle beraber almıştım. Durun, diğerlerine de sıra gelecek! 
Gece yatmadan önce güzelce temizlediğiniz yüzünüze sürüyorsunuz. Sabah da suyla duruluyorsunuz. Gece boyunca cildinizde duruyor yani. 
Aslında ben bunu anneme almıştım. Leke tedavisi için gittiği hastaneden dalmaçyalı gibi çıktığı için... O kullanmadı ben de el attım.

Ürünün vaatleri;

• Daha tazelenmiş, pürüzsüz bir cilt görünümü
• Daha mat ve sağlıklı cilt görünümü

• Gerçek ve doğal çay ağacı içerir

• Gözeneklerin görünümünde iyileşme sağlar
• Alkol içermez
• Yastıkta leke bırakmaz
Ürünün bana verdikleri;
  • Kistik akneler
  • İyileşmeyen sivilceler
  • Nemli bir his
  • Minik minik yağ bezeleri
   YANİ ARAKADAŞ BU NEDİR ŞİMDİ?! Sen sitene paşalar gibi "özellikle yağlı ve lekeli ciltler için formüle edildi." yazmışsın. E benim işte bu. Yağlı ve lekeli cilt benim yani. -_- Niye değişik değişik sivilceler çıkartıyorsun yüzümde?
   
     Bunun yaptığından adım gibi eminim. Çünkü hayatımda değiştirdiğim başka bir şey olmadı. Ne zaman annemden bu maskeyi aldım, o zaman sivilce girl oldum.

      Yapısı da sümük gibi. Rengi de yeşil. Yüze sürünce su gibi sıvılaşıyor ama yapış yapış... Hemen kuruyor ama. Temsili Görsel Ayyy görmeye tahammülüm yok! 



    Bana yaramadı bu. Hatta şimdi gördüm. Bbody shop sitede ürün açıklamasının altına sivilceler nasıl geçer diye link koymuş.Ahahaha bu nedir ya?! :D


    



Fiyatı da 90tl... Yuh! Zam gelmiş sanki. Ben 3 al 2 öde kampanyasıyla almıştım. No bebeyyimm... Anneme vereyim de o kullansın. Çok memnunum falan derim. İnş yazımı okumaz. :D

Bu serinin diğer ürünlerini de yazacağım. 

GÖRÜŞENZEEE!!!

Yorumlar

  1. ben de bir alayım mı acaba demiştim bir ara ama iyi ki almamışım :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan hiç değmez o paraya. Yazık oldu. :(

      Sil

Yorum Gönder