Tintlerin efendisi olarak yetiştim bence bu ürüne. Veeee karşınızda Pastel Lip To Cheek! Nedense bizim yerli firmalar çok ama çok geç kaldı tint ürünler çıkarmak için. Yıllarca ağzımızın suyu aka aka baktık Benetint'e.                            Kokusu ilk başta yoğun ama bir süre sonra geçiyor. İnsanlar gül gibi koktuğunu söylese de bence öksürük şurubu gibi kokuyor.  Dağıtınca yanakta tatlı bir pembelik kalıyor. Kalıcılığı ise gerçekten ama gerçekten çooooooooooooooook fazla. ÇIKMIYOR ARKADAŞLAR. Duşta yüzünüzü köpürtmezseniz asla çıkmıyor.  Ben yine seyrek uçlu bir fırçaya sürerek uyguluyorum. Bu tarz likit allıklar en iyi o şekilde uygulanıyor. Dudakta fosforlu bir renk alıyor. O yüzden dudakta sevmedim. He bu arada bendeki Carmen rengi. Daha parlak olan bir de Lolita rengi var.                                                                   Açmaya kıyamadığım The Balm Stainiac'ımı biraz daha açmayacağım gibi duruyor. :D Şişesinin cam olması da tatlı geldi. 60 TL'ye

Greenland Fruit Emotions Body Butter (Coconut-Tangerine) & Greenland Lip Balm Papaya


Hellüü! Lip balmımı sürüp yazıya başlıyorum. Kullandığım en masum kozmetik ürünüm bu ikisi sanırım.

Greenland Lip Balm Papaya
 


%98 doğal içerikli bu dudak balmı gerçekten tam likit mat ruj altına sürmelik. Hani böyle dudakta ağırlık yapmayan cinsten. İçeriğine baktığımda sadece yağlardan oluşuyor. Paraben içermiyor, keşke kokusuz olsaydı ama o da çok rahatsız etmiyor insanı. 
Dudaklarım çok çatlamaz, nemi bana yeterli geldi. Çok kuru dudağa sahip olanlar için yeterli olmayabilir.
Açıldığından itibaren 18 aylık bir kullanım ömrü var.

 Greenland Fruit Emotions Body Butter (Coconut-Tangerine) 


Hindistancevizi ve mandalina aromalı vücut yağı diye çevirelim afilli ismini. Daha önce body shop'ın vücut yağını kullanmıştım. Bu ondan daha güzel çünkü yapış yapış bir his değil de içinde silikon varmış gibi kadifemsi bir his bırakıyor ciltte. (İÇİNDE SİLİKON YOK)


100ml ve ambalajı metal. Aynı şekilde %98 doğal içerikli. Açıldığından itibaren 12 aylık bir kullanım ömrü var. Mandalina da içermesine rağmen hindistan cevizi kokusu daha ağır basıyor. Cruelty free bir marka olması da gönüllerde yer almasına sebep olduğu içiiinn OSCAR GOES TO GREEEENLAAAAAANNDD! 

Tekin Acar Kozmetik'te satılıyor, onu da ekleyeyim.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere! 


Yorumlar