Tintlerin efendisi olarak yetiştim bence bu ürüne. Veeee karşınızda Pastel Lip To Cheek! Nedense bizim yerli firmalar çok ama çok geç kaldı tint ürünler çıkarmak için. Yıllarca ağzımızın suyu aka aka baktık Benetint'e.                            Kokusu ilk başta yoğun ama bir süre sonra geçiyor. İnsanlar gül gibi koktuğunu söylese de bence öksürük şurubu gibi kokuyor.  Dağıtınca yanakta tatlı bir pembelik kalıyor. Kalıcılığı ise gerçekten ama gerçekten çooooooooooooooook fazla. ÇIKMIYOR ARKADAŞLAR. Duşta yüzünüzü köpürtmezseniz asla çıkmıyor.  Ben yine seyrek uçlu bir fırçaya sürerek uyguluyorum. Bu tarz likit allıklar en iyi o şekilde uygulanıyor. Dudakta fosforlu bir renk alıyor. O yüzden dudakta sevmedim. He bu arada bendeki Carmen rengi. Daha parlak olan bir de Lolita rengi var.                                                                   Açmaya kıyamadığım The Balm Stainiac'ımı biraz daha açmayacağım gibi duruyor. :D Şişesinin cam olması da tatlı geldi. 60 TL'ye

İtalya Alışverişim



Venedik'te Carlos'u beklerken ben...

Hellü! Sizlere histeri krizi geçirtecek bir görselle yazıya başlıyorum. Sanatsal bir şey olsun istedim ama bayağı iç karartıcı ve rahatsız edici oldu.

Torino'da "6 kilo verdim öpmeyeyim" pozumu verirken ben.
Şimdiii "İtalya'ya neden gittim, kime gittim, naptım" bunlar başka bir yazının konusu. O yazı bayağı detaylı olacak o yüzden ben direkt alışveriş kısmına geçiyorum.

Bavulda rahmetli olmuş Kiko poşetim.

İtalya'nın Flormarı gibi adım başı Kiko mağazasıyla karşılaşıyor insan. Şimdi diyeceksiniz "Ulen Çilem bunlardan Türkiye'de de var niye aldın?" diye. ALDIM İŞTE DÜNYA GÜZELİ. Aldım...
Ben Antalya'da yaşıyorum. Burda Kiko yok. Napayım Kiko'nun keyfini mi bekleyeyim beğğ!? Tabi görmüşken alacaktım. Şimdi tek tek inceleyelim.

Kiko Milano Velvet Passion 316



Kiko Milano Velvet Passion 316

Çok şık bir ambalajı var. Kapağı mıknatıslı bu yüzden çantaya falan atsanız açılmama garantisi veriyor. (Aslında ben wnw rujlar dışında çantada kendi kendine açılan ruj görmedim de neyse...)
Yapısı mace inanılmaz benziyor. Eğer online satışa başlarlarsa mutlaka alacağım bu rujlardan.

Kıko Milano 916
Ruj gibi durduğuna bakmayın tam bir lipgloss. Mat rujların üstüne sürmek için aldım. 1 euro muydu neydi. Yoksa almazdım asdfgh.


Ben bunu gri diye aldım.Bileğimde yine gri duruyor. Ama gerçek öyle farklı ki... MAVİ. Bildiğiniz mavi duruyor gözde.


Yalnız bayağı kalıcı bir ürün. Keşke birkaç rengini daha alsaydım.

Üstten aşağıya 06-4-14

Gerçekten bayıldığım bir ürün oldu şu tekli farlar. Hem fiyatları çok uygun  hem de fırçaya küçücük almak yetiyor. Dağıtması da kolay yumuş yumuş farlar valla. Daha yakından bakalım.

Smart eyeshadow 14

Bu arada "hiç kullanmamış bile ne diyor bu beeee" demeyin. Fotoğrafları m.ö 3200 yıllarında italya gezimden henüz geldiğimde çekmiştim.

Smart eyshadow  04
smart eyeshadow 06

Ben bunu da gri diye aldım. Ama kahve, haki değişik bi renk çıktı allahless.

Kiko Milano high pigment farlar



Katlanma bölgemde kullanmak için aldım ama aşırı pigmentli olduğu için o şekilde kullanmam mümkün değil. Sürdüğünüz yerde kalıyor.

Kiko Milano high pigment far-41
Bunu kontur için denedim ama olmadı ya. Dağılmıyor arkadaş! Löp diye kaldı yüzümde.


Üstteki eleman da makyaj sabitleme spreyi. İtalya'da deneme fırsatım oldu. Gayet güzel iş görüyor. Saç spreyi gibi kokması dışında bir sıkıntısı yok.


Şu allahın cezası kozmetikler bitse de abur cubur yazılarına geçsem artık. -_- Üstteki maskarayı aldım son olarak. Yalnız sizle bir şey paylaşacağım... Ben instagrama ne zaman bu maskaranın adını yazsam en az 5 takipçi kaybediyorum asdfgh. 
BETTER THAN SEX maskara güzel ama cidden. Napayım be o kadar para verdim kullanmayayım mı? Hatta bakın şimdi Şu videoda kirpiklerimde bu arkadaş var. Gerçekten takma kirpik etkisi veriyor.


YETEEER! YİYECEKLERE VE DİĞERLERİNE GEÇİYORUM!



 İtalya'ya gidip de eşe dosta peynir getirmesem olmazdı. Bir de markette gezerken şu sıvı kremayı gördüm. Kahveye koyarız diye aldım. Evde denedik annemle. Demem o ki eğer İtalya'ya giderseniz bu üründen sakın almayın. Tamam mı canlarım?


Fotoğraftaki ürünleri numaralandırdım. Gördünüz mü? Heh, tamam. Öncelikle 1 numaralı eleman bildiğiniz dışı kahveli minik top çikolata. Bizimkiler bunu türk kahvesinin yanında gömüyor.
2 numaralı ürün ise dışı pirinç patlaklı oratası fındıklı top çikolata. Tadını tarif etmem gerekirse 5 yıl önceki şeker bayramından kalmış bozuk çikolata gibi.
3 numaralı arkadaş ise noel baba şekilinde, işte çam ağacı şeklinde içi boş çikolatalar. Kardeşim sevinsin ablasının boynuna sarılsın diye aldım. Tabi bunlar bavulumda ezilmiş psikopatça görünümler almışlar. Kardeşim kafama fırlattı görünce.


Torino'da arkadaşımla gezerken Claire's mağazası gördük. 6 al 3 öde gibi bir kampanya vardı. Alacak 6 tane ürün bulamadım beraber. O yüzden sadece bunu alıp çıktım. Rengi çok güzel.


Bak bak... Be you tiful'muş..."Kibar ol" diyor makyaj düzenleyicim bana. Sana mı kaldı afedersin benim kibarlığım?  Makyaj düzenleyicsisin sen noluyo sana kendine gel.


2 paket normal fettucini aldım. Sanki Türkiye'de yok. Ama olur mu? İtalya'ya gittim ya mutlaka alıcam. Evde yaptım bir paketini, yedik. Normal eriştedne farkı olmamasına rağmen "ımm İtalyanlar yapıyor abı yaa" vb. gibi sözler söyledim. Herkes de onayladı.
Solda sa siyah makarn var. Bunu süs için aldım galiba asdfg.



Gördünüz mü numaraları? 1 numaralı arkideş likörlü çikolata. Klasik yurtdışı hediyesidir. Almazsam kadı kızları küser.
2 numarada marketteki en farklı jelibon var. Sonradan fark ettim ki bu da likörlüymüş.
3 numaradaki bisküvinin tadı çok güzeldi. Keşke Türkiyede de olsa. Annemle kıyasıya bir rekabete girdik bu bisküvi yüzünden. Nerelere nerelere sakladım annem bulup da yemesin diye ama buldu ve yedi. :(
4 numarada çikolata var. Normal nestle çikolata işte. Tipi farklı diye aldım.

Bunlar dışında tabi ki içki alışverişi de yaptım.


Bir sonraki yazım gezi yazısı olacaktır. Diğer paylaşımlarım için instagram hesabıma göz atabilirsiniz. Görüşmek üzereeee!

























Yorumlar